Qui som?

El Terròs va néixer a Casserres el juny del 2018 com a cafeteria / eco botiga.

La botiga no ha deixat mai de funcionar però sempre ha sigut un “a més a més “ ja que la principal font d’ingressos sempre ha sigut la cafeteria, un espai bonic i acollidor on poc a poc s’ha anat fidelitzant la clientela pel seu bon ambient, entre altres coses.

La crisi actual generada pel COVID-19 ha fet tancar les portes de la cafeteria. Un sotrac així en un negoci de menys de dos anys és molt dur i és per això que no ens hem volgut quedar amb els braços plegats i no hem parat de donar voltes en buscar solucions. Hem observat a les persones i a les seves necessitats, també hem observat molt la natura i l’efecte positiu d’aquesta crisi sobre el planeta.

I veient que ara, més que mai, és moment d’apostar de valent pel consum responsable i de proximitat, per una bona alimentació i pel suport econòmic mutu, social i ambiental del nostre territori, neix la nostra BOTIGA VIRTUAL DE PRODUCTES DEL BERGUEDÀ.

La iniciativa engloba alguns dels productors agroalimentaris del Berguedà, amb la intenció d’anar-ne incorporant de nous.

Comprant a la nostra botiga no tan sols ajudes al petit comerç i a les nostres famílies, si no que també ajudes a donar sortida al producte local i a donar suport als pagesos i als petits productors de la comarca.

Gràcies per la vostra confiança.

Ens en sortirem!